Op deze pagina vind je alle informatie over de inhoud van het Persoonlijk Voedingsplan en wanneer dit plan geschikt is voor jou.

Wat zou jij er van vinden als:

 • Je afvalt naar je ideale gewicht, je dit gewicht daarna gemakkelijker kunt vasthouden en je ondertussen lekker kunt blijven eten.
 • Je niet langer hoeft te twijfelen of de voedingskeuzes die je nu maakt gezond zijn en passen bij jouw lichaam en de dingen die jij doet.
 • Je meer energie over hebt om lekker te gaan trainen en je ook thuis en op je werk meer energie over hebt.
 • Je sneller een sterker en sportiever lichaam krijgt en een betere uithoudingsvermogen, zonder dat je hiervoor (nog) meer tijd in het sporten hoeft te steken.
 • Je minder last hebt van een opgeblazen gevoel of andere maag- of darmklachten.
 • Je je niet steeds hoeft af te vragen wat je op welke momenten het beste kunt eten (en wanneer niet).
 • Je minder last van spierpijn, vermoeidheid en andere pijntjes hebt en het risico op (nieuwe) blessures stukken kleiner maakt.

Door te kiezen voor het Persoonlijk Voedingsplan blijf je lekker eten en bereik je je doel(en) op een effectieve manier die bij jou past.

Is het Persoonlijk Voedingsplan geschikt voor jou?

Om te bepalen of het Persoonlijk Voedingsplan iets voor jou is vind je hieronder de antwoorden op veel gestelde vragen. Klik op het onderwerp om hierover meer te lezen of kies voor “Starten met het Persoonlijk Voedingsplan” als je direct aan de slag wilt gaan.

 • Waarom zou ik kiezen voor het Persoonlijk Voedingsplan?

  Afvallen zonder Persoonlijk Voedingsplan

  Misschien heb je het zelf al mogen ervaren. Je begint vol goede moed met afvallen door je voeding aan te passen en/of je gaat (nog) harder trainen om een sterker lichaam en betere conditie te krijgen. Het gewenste resultaat blijft uit of je hebt wel het gewenste resultaat bereikt, maar hebt dit niet kunnen vasthouden.

  Om gezond en blijvend af te vallen en/of sneller en beter resultaat uit het sporten te halen, is het noodzakelijk je voeding en sport goed op elkaar af te stemmen. Belangrijk daarbij is de juiste voeding te nemen, in de juiste hoeveelheden en op het juiste moment. Passend bij jouw lichaam, je doelen, je persoonlijke situatie en je sport/trainingsschema. Je krijgt dan de juiste hoeveelheid energie, bouwstoffen, vitamines, mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen binnen die jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Hierdoor kunnen de fysiologische processen in jouw lichaam beter verlopen en bereik jij je doelen met minder moeite én met beter resultaat.


   

   

   

   

   

   

   

   

  Voedingsplan op maat voor jou

  Iedere sporter is uniek, net zoals het opstellen van een goed voedingsplan. Door mijn jarenlange ervaring met het begeleiden van sporters en mijn kennis over voeding en sport kan ik voor jou een goed, volledig en persoonlijk voedingsplan samenstellen. Waarbij ik speciaal rekening houd met jouw lichaam, je persoonlijke situatie, je doelen én je sport/trainingsschema.

  Persoonlijke begeleiding voor beter resultaat

  Het is niet moeilijk je persoonlijk voedingsplan te volgen. Het kan alleen wel even duren voordat het helemaal vanzelfsprekend geworden is. Als je de ervaring hebt dat je na een tijdje gemakkelijk terug valt in oude patronen, dan kan langere begeleiding een uitkomst zijn. Het is immers motiverend als er iemand met je mee denkt en de vinger aan de pols houdt.

  Ook ontstaan er vaak weer nieuwe vragen. Bijvoorbeeld omdat je door een advies van een collega of een medesporter aan het twijfelen wordt gebracht. Of als je een nieuw product hebt ontdekt en je je afvraagt of het wat voor je is.

  Bij het Persoonlijk Voedingsplan is persoonlijke begeleiding en aanvullend advies daarom gedurende (minimaal) 4 weken onderdeel van het pakket.

 • Wanneer is het Persoonlijk Voedingsplan geschikt voor jou?

  Herken jij jezelf in één of meer van de volgende punten? 

  Je wilt 3-15 kilo afvallen op een gezonde en verantwoorde manier. Door een drukke baan, blessure, zwangerschap, of een andere oorzaak ben je aangekomen en je wilt deze kilo’s weer kwijt. Of je bent al begonnen met afvallen, maar je valt niet (verder) af. Ondanks het feit dat je meer bent gaan sporten en je je voeding al hebt aangepast. Je wilt niet langer zelf het wiel uitvinden en een stok achter de deur hebben, zodat je wél het gewenste resultaat bereikt.

  Je wilt beter én sneller resultaat uit je het sporten halen. Je wilt je fitter voelen en een sterker lichaam ontwikkelen. Je wilt je sportresultaten verbeteren en effectiever trainen. Of je hebt vaak oververmoeide spieren na een training, of andere lichamelijke ongemakken, en je wilt hier vanaf. Je wilt hierbij een specifiek en duidelijk plan dat aansluit bij jouw lichaam, doelen, persoonlijke situatie én trainingsschema, zodat jij sneller vooruitgang boekt.

  Je wilt gezonder leven en meer energie om je doelen bereiken. Je hebt al ontdekt dat “wonderpillen en poeders” of een standaard-dieet voor jou geen oplossing is. Het had weinig effect, je hield niet genoeg energie over om lekker te blijven sporten, of het dieet was uiteindelijk moeilijk vol te houden. Je wilt aan de slag op een manier die wél bij jou past en waarmee jij met plezier op een gezonde en blijvende manier je doelen bereikt.

  Dan hoef je niet langer te twijfelen, want dan is het persoonlijke voedingsplan écht iets voor jou!

 • Wanneer is het Persoonlijk Voedingsplan NIET geschikt?

  Het Persoonlijk Voedingsplan is niet voor iedereen geschikt. Het kan zijn dat je verwachtingen niet passen bij de resultaten van mijn aanpak. Dit is het geval als je je herkent in één of meer van de onderstaande punten.

  Je wilt meerdere kilo’s per week afvallen. Met het Persoonlijk Voedingsplan kun je rekenen op gemiddeld een halve tot maximaal een hele kilo per week. Bij meer gewichtsverlies lijkt het in eerste instantie heel lekker te gaan, maar de ervaring leert dat het uiteindelijk ten koste gaat van je energie, het plezier in het sporten en je sportprestaties.

  Je verwacht dat je je doelen al binnen een week bereikt. Gezond afvallen en het verbeteren van je sportprestaties begint vanaf dag één. Het duurt alleen wel enkele weken voordat je écht verschil gaat merken. Natuurlijk heb je er ook daarna nog profijt van en ga je er zowel op korte als lange termijn (veel) beter resultaat uit halen dan je nu doet.

  Je liever zelf het wiel wilt uitvinden. Dit is een keuze waarin je natuurlijk vrij bent. Bedenk je daarbij wel dat het vakgebied voeding, sport en supplementen heel breed is en dat jarenlange kennis en praktijkervaring met het begeleiden van sporters enorm helpt om snel tot de juiste aanpak te komen. Vooral als je bij de informatie die overal te vinden is het kaf van het koren wilt scheiden. Daarnaast is het een gebied dat voortdurend in ontwikkeling is en wat dus ook veel tijd kost om up-to-date te blijven.

  Je verwacht dat je zonder enkele inspanning, of zonder te blijven sporten, je doel gaat bereiken. Sport en voeding horen bij elkaar. Het één kan niet zonder het ander. Uiteraard ga ik het wel zo gemakkelijk mogelijk voor je maken!

  Als je één of meerdere van de punten hierboven voor jou van toepassing is, dan is het goed om nog eens kritisch na te denken over je doelen. Wat wil je écht? Blijft het ook daarna nog van toepassing voor jou? Dan is het Persoonlijk Voedingsplan zonde van de tijd en energie die je er in stopt en uiteraard ook van het geld dat het kost.

 • Op welke voedingsvragen van sporters geeft het PV antwoord?

  Heb jij één of meer van de volgende vragen?

    • Wat en hoeveel kan ik het beste eten op dagen dat ik niet sport?
    • Wat en hoeveel kan ik het beste eten op dagen dat ik sport?
    • Wat, hoeveel en op welk moment moet ik eten om het beste resultaat uit het sporten te halen?
    • Heb ik sportvoeding nodig? En zo ja: Welke sportvoeding past bij mij en wanneer neem ik dat?
    • Wat zijn eiwitten, vetten en koolhydraten? Welke zijn gezond en hoeveel heb ik daar van nodig?
    • Hoe kan ik zelf sportvoeding maken?
    • Hoeveel en wat moet ik eten om af te vallen?
    • Wat zijn gezonde keuzes en hoe kan ik hier zelf een beslissing over maken? (Zonder mij te laten verleiden door de misleidende teksten op de verpakking van de fabrikant.)
    • Heb ik voedingssupplementen nodig? En zo ja: welke voedingssupplementen passen bij mij?
    • Hoe voorkom ik dat de kilo’s er snel weer aan zitten, nadat ik mijn streefgewicht heb bereikt.
    • Hoe kan ik afvallen en tegelijkertijd beter resultaat uit het sporten halen?
    • Wat moet ik veranderen in mijn voeding als ik tijdelijk niet kan sporten, of door een drukke werkweek minder kan sporten?
    • Hoe kan ik afvallen en mijn sportprestaties verbeteren en toch lekker blijven eten en drinken?
    • Wat is mijn vetpercentage en ideale gewicht?
    • Hoe kan het dat ik niet afval, ondanks dat ik meer ben gaan sporten en gezonder ben gaan eten?
    • Hoe kan ik lekker en gezond eten, zonder uren in de keuken te hoeven staan?
    • Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik genoeg energie houd om lekker te kunnen blijven sporten?
    • Mijn trainingen variëren nogal. Hoe stem ik mijn voeding hierop af?
    • Hoe ga ik het volhouden, zodat ik er niet alleen nu maar mijn hele leven nog wat aan heb?

  Het Persoonlijk Voedingsplan geeft antwoord op je vragen in de vorm van een concreet en volledig uitgewerkt plan. 

 • Met het Persoonlijk Voedingsplan bereik je je doel in 3 stappen

  Stap 1. Startgesprek en het maken van je plan

  Tijdens dit gesprek van ongeveer 2 uur werk ik het persoonlijke voedingsplan voor je uit. Je plan stem ik af op de doelen, voorkeuren, persoonlijke situatie en sport/trainingsschema die je hebt en die we bespreken tijdens dit persoonlijke gesprek.

    • Je krijgt uitleg op welke punten je je huidige voeding en voedingspatroon kunt verbeteren en waarom.
    • Je leert waarom jouw nieuwe voedingspatroon je gaat helpen om je doelen op een effectievere manier te bereiken.
    • Je leert welke voeding je op welk moment het beste kunt eten en waarom.
    • Je leert hoe je op een goede manier kunt variëren met je voeding en je daarbij behalve gevarieerd ook lekker kunt blijven eten.
    • Je leert hoe je je voeding eenvoudig kunt aanpassen als je meer, minder, langer, korter, minder intensief of juist intensiever gaat sporten.
    • Je leert of je sportvoeding nodig hebt en zo ja: welke sportvoeding in welke situatie voor jou de beste keuze is.
    • Je leert welke veranderingen voor jou essentieel zijn om je doelen te bereiken en welke veranderingen voor jou puntjes op de i zijn.
    • We meten je vetpercentage en bepalen samen je ideale gewicht, als je dat wilt.
    • Uiteraard mag je ook de vragen stellen die je verder nog hebt.

  Na afloop van het gesprek krijg je je persoonlijke voedingsplan direct mee naar huis en kun je direct aan de slag.

  Stap 2. Aan de slag met je plan

  Tijdens deze fase ga je je voedingsplan in de praktijk brengen.

    • Je ontdekt dat je zelf gemakkelijk kunt variëren en lekker kunt blijven eten.
    • Je ontwikkelt een focus voor de dingen die voor het bereiken van jouw doelen belangrijk zijn.
    • Je krijgt een voedingspatroon waarmee de kans dat je je doel bereikt (veel) groter is dan hij nu is.
    • Je merkt dat de winter, een etentje of vakantie het bereiken van het gewenste eindresultaat niet in de weg hoeft te staan.
    • Twijfel je of iets goed voor je is of is iets onduidelijk? Je kunt op ieder moment je vragen stellen.

  Vanaf het eind van de tweede week kun je al merkbaar positief effect verwachten op je gewicht, je energie, je lichaam en je sportprestaties.

  Stap 3. Het Persoonlijk Voedingsplan volhouden

  Deze fase is vaak het lastigst. Je wilt je ideale gewicht vasthouden en je conditie en kracht verder verbeteren (of tenminste gelijk houden). Tegelijkertijd liggen er allerlei valkuilen op de loer. In deze fase is het prettig om terug te kunnen vallen op extra persoonlijke begeleiding door de volgende voordelen:

    • Je houdt focus op wat je bereikt hebt, met als gevolg dat je je minder snel in de welbekende valkuilen stapt. Zoals een (blijvende) terugval na je vakantie, in de winterperiode en/of na de feestdagen.
    • Je kunt je vragen blijven stellen, waardoor je minder snel afgeleid raakt van je doel door de goedbedoelde adviezen van collega’s, je partner of medesporters.
    • Je weet wat je op welk moment het beste kunt eten om, iedere training opnieuw, beter resultaat uit je trainingen te halen.
    • Je maakt je nieuwe voedingsgewoontes vanzelfsprekend en maakt korte metten met oude patronen. Iets waar je je hele leven nog profijt en plezier van hebt!
 • Wat zijn de kosten van het Persoonlijk Voedingsplan

  Ik kan het me goed voorstellen dat de kosten voor jou (mogelijk) doorslaggevend zijn om aan de slag te gaan. Ik adviseer je het volgende mee te nemen in je overwegingen:

    • Ik heb de professionele kennis en de praktijkervaring waarmee ik jou kan helpen je doelen te bereiken op een manier die bij jou en bij jouw lichaam past. Met wat je leert zal je meer bereiken dan je tot nu toe hebt gedaan.
    • Het Persoonlijk Voedingsplan maakt het mogelijk om, zonder dat je er heel veel tijd en energie in hoeft te steken, wel goede en blijvende resultaten te boeken.
    • Zelf uitzoeken wat voor jou goed werkt om je doelen te bereiken kost veel tijd en de resultaten kunnen bijna altijd een stuk beter!
    • Mijn passie is niet alleen om mijn kennis over voeding en sport over te dragen, maar ik heb ook oog voor de sporter zelf. Ik zal altijd mijn best doen om samen goede resultaten te behalen.
    • Het Persoonlijk Voedingsplan is een investering. Ik stel je plan zo voor je op dat het niet alleen nu werkt, maar dat je er ook in de toekomst nog veel plezier van hebt!

   

  Het Persoonlijk Voedingsplan is opgebouwd uit 3 onderdelen.

  Onderdeel 1. Het startgesprek

  Het persoonlijke startgesprek van ongeveer 2 uur waarin we kennis maken en jouw Persoonlijk Voedingsplan bepalen. Tijdens dit gesprek bespreken we de onderwerpen die voor jou van belang zijn om het gewenste resultaat te bereiken op een manier die bij jou past. Inclusief het bepalen van je gewicht, vetpercentage en het ideaalgewicht dat past bij de doelen die jij hebt gesteld, als je dat wilt. 

  Onderdeel 2. Opstellen van het Persoonlijk Voedingsplan

  Het opstellen van het Persoonlijk Voedingsplan dat bij jou, je doelen en je sport/trainingsschema past.  Op basis van de vooraf aangeleverde gegevens en het startgesprek werk ik dit voor je uit. Na het startgesprek krijg je jouw persoonlijke plan direct mee naar huis en kun je er direct mee aan de slag. 

  Onderdeel 3. Opstartbegeleiding

  Vier weken persoonlijke begeleiding en advies per e-mail. De opstartbegeleiding is bedoeld om je op weg te helpen (zodat je het ook écht gaat doen) en je de mogelijkheid te geven om vragen te stellen als iets toch nog niet helemaal duidelijk is. Tijdens deze vier weken zal ik de vinger aan de pols houden of het loopt zoals verwacht en zal ik je aanvullend advies geven, zodat je de garantie hebt dat je een plan krijgt dat bij je past.

  Persoonlijk Voedingsplan Basis

  In principe heb je met de inhoud van deze 3 onderdelen alles in handen om aan de slag te gaan. De ervaring leert echter dat vier weken het absolute minimum is om te zorgen dat je nieuwe voedingsgewoontes écht vanzelfsprekend zijn geworden. Als je van jezelf weet dat je gemakkelijk terug valt in oude patronen, of als je tussendoor je vragen wilt kunnen blijven stellen, dan is een pakket met een langere looptijd een betere keuze voor jou. 

  Persoonlijk Voedingsplan Plus of Intensief

  Bij deze pakketten verleng je de periode van begeleiding en advies. Je kunt hierbij kiezen uit begeleiding per e-mail en voor één of meerdere persoonlijke verdiepings/coachingsgesprekken. 

  Afhankelijk van het pakket dat je kiest is je investering vanaf € 139,00. Hieronder vind je bij “Starten met het Persoonlijk Voedingsplan” meer informatie over de verschillende mogelijkheden en kun je kiezen voor het plan dat het beste bij jou past. 

  Ben jij er klaar voor om te starten met je persoonlijke plan? Ik ga graag samen met jou aan de slag! 

 • Starten met het Persoonlijk Voedingsplan

  Als je wilt starten, dan kun je hieronder kiezen voor het pakket dat het beste aansluit bij jouw wensen voor advies en begeleiding.

  Waarvoor e-mail begeleiding geschikt is

  E-mail begeleiding is geschikt als je weinig tijd hebt voor gesprekken op locatie, maar je toch een goede stok achter de deur wilt houden om het ook écht te gaan doen en vol te houden. Of als je tussendoor om persoonlijk advies wilt kunnen blijven vragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een product in de supermarkt waaraan je twijfelt of het goed voor je is, of een supplement dat een collega of mede-sporter je adviseert en waarvan je wilt weten of dit voor jou geschikt is. Loopt het niet zoals gepland, of wijzigen omstandigheden? Dan zijn de lijnen kort en kunnen we snel de juiste acties ondernemen, zodat je het resultaat bereikt dat jij wilt zonder verspilling van energie en tijd.

  Wanneer persoonlijke verdieping/coachingsgeprekken een goede aanvulling zijn

  Kies voor extra persoonlijke begeleiding (telefonisch of op locatie) als je persoonlijk contact prettiger vindt dan e-mail contact. Tijdens de gesprekken op locatie meten we ook de veranderingen in je vetpercentage en gewicht (als je dat wilt), evalueren we de afgelopen periode en bepalen we de acties voor de komende periode. Waar het bij e-mail begeleiding wat meer “oppervlakkig” blijft, gaan we bij de coachingsgesprekken verder de diepte in. Verlies je bijvoorbeeld door persoonlijke omstandigheden de focus? Dan zoeken wij tijdens het persoonlijke coachingsgesprek samen naar de oplossing om weer gemotiveerd en met plezier door te gaan. Loop je tegen dingen aan die (redelijkerwijs) per e-mail niet op te lossen zijn? Dan kunnen we hier tijdens de verdiepingsgesprekken verder op ingaan.

  Combinatie van e-mail begeleiding en persoonlijke gesprekken  

  Een combinatie van e-mail begeleiding en persoonlijke gesprekken kan natuurlijk ook! Een veel gemaakte en geslaagde keuze hierbij is het Plus-pakket. Dit bestaat uit het Persoonlijk Voedingsplan, aangevuld met 3 maanden begeleiding per e-mail en 1 persoonlijk verdiepings/coachingsgesprek van ongeveer 3 kwartier. Op een moment naar keuze binnen de looptijd van je plan. Voor de één is dit al na 3 weken om een extra boost te geven aan de opstartperiode, voor de ander is dit pas na 2 maanden als de eerste (tussen)doelen zijn bereikt en iemand weer extra gemotiveerd de volgende periode in wil gaan.

  Welk pakket past bij mij

  Kies in eerste instantie het pakket waarvan jij het gevoel hebt dat dit het beste bij jou past. Op een later moment kun je het gekozen pakket eventueel uitbreiden als hier directe aanleiding voor is en als je dat wilt, of als je daar behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld met een extra consult, of met aanvullende onderzoeken.

  • Kies je pakket

  • Of in maandelijkse termijnenBij betaling in maandelijkse termijnen.Of in maandelijkse termijnen
  • Persoonlijk Voedingsplan Persoonlijk afgestemd voedingsplan voor je dagelijkse voeding en je voeding voor, tijdens en na je trainingen.Persoonlijk Voedingsplan
  • Uitgebreid intakegesprekUitgebreid intakegesprek
  • Dagelijkse voedingDagelijkse voeding
  • Sportgerichte voedingSportgerichte voeding
  • SupplementenadviesDit advies voor dagelijkse supplementen wordt op maat gemaakt en is afhankelijk van je persoonlijke situatie en voedingsvoorkeuren. En op basis van eventuele klachten die nog overblijven nadat je je voeding hebt aangepast bij het "Plus" en "Intensief" pakket. Supplementenadvies
  • OpstartbegeleidingJe kan op ieder moment per e-mail je vragen stellen na de start van je plan.Opstartbegeleiding
  • E-mail begeleidingOp ieder moment per e-mail je inhoudelijke vragen stellen en als stok achter de deur om je doelen te bereiken.E-mail begeleiding
  • Verdieping en coachingDuur: 45 minuten. Op locatie of telefonisch.Verdieping en coaching
  • Makkelijke opstartreceptenMakkelijke opstartrecepten
  • Aanvullende mogelijkheden:Aanvullende mogelijkheden:
  • Extra vervolgconsultDuur: 45-60 minuten. Als uitbreiding op het plan/pakket. Telefonisch of op locatie.Extra vervolgconsult
  • IntolerantieonderzoekOnderzoek bij verdenking op voedingsintoleranties.Intolerantieonderzoek
  • Voedingstatusonderzoek Bloedonderzoek naar vitamines, mineralen en andere belangrijke bloedwaarden.Voedingstatusonderzoek
  • Start

  • 139

   Van € 196 voor

  • Of in maandelijkse termijnen2 x € 75,00
  • Persoonlijk Voedingsplan yes
  • Uitgebreid intakegesprekyes
  • Dagelijkse voedingyes
  • Sportgerichte voedingyes
  • SupplementenadviesBasis
  • Opstartbegeleiding4 weken
  • E-mail begeleidingN.v.t.
  • Verdieping en coachingN.v.t.
  • Makkelijke opstartreceptenyes
  • Aanvullende mogelijkheden:
  • Extra vervolgconsult€ 59,00
  • IntolerantieonderzoekIndien nodig
  • Voedingstatusonderzoek De kosten zijn afhankelijk van de te onderzoeken waarden. In overleg met je sportarts of je huisarts.Indien nodig
  • Extra

  • 219

   Van € 315 voor

  • Of in maandelijkse termijnen4 x € 55,00
  • Persoonlijk Voedingsplan yes
  • Uitgebreid intakegesprekyes
  • Dagelijkse voedingyes
  • Sportgerichte voedingyes
  • SupplementenadviesPlus
  • OpstartbegeleidingInclusief
  • E-mail begeleiding3 maanden
  • Verdieping en coachingBinnen 3 maanden na start pakket.1 consult
  • Makkelijke opstartreceptenyes
  • Aanvullende mogelijkheden:
  • Extra vervolgconsult€ 49,00
  • IntolerantieonderzoekIndien nodig
  • Voedingstatusonderzoek De kosten zijn afhankelijk van de te onderzoeken waarden. In overleg met je sportarts of je huisarts.Indien nodig
  • Intensief

  • 389

   Van € 522 voor

  • Of in maandelijkse termijnen7 x € 59,00
  • Persoonlijk Voedingsplan yes
  • Uitgebreid intakegesprekyes
  • Dagelijkse voedingyes
  • Sportgerichte voedingyes
  • SupplementenadviesUitgebreid
  • OpstartbegeleidingInclusief
  • E-mail begeleiding6 maanden
  • Verdieping en coachingBinnen 6 maanden na start pakket.4 consulten
  • Makkelijke opstartreceptenyes
  • Aanvullende mogelijkheden:
  • Extra vervolgconsult€ 39,00
  • IntolerantieonderzoekIndien nodig
  • Voedingstatusonderzoek De kosten zijn afhankelijk van de te onderzoeken waarden. In overleg met je sportarts of je huisarts.Indien nodig.
  Klik hier voor aanvullende mogelijkheden! Klik hier om in te klappen!

  Let op: i.v.m. mijn drukke agenda is het voor nieuwe klanten op dit moment alleen mogelijk om je op de wachtlijst te laten plaatsen. Ik verwacht dat de eerste plekken voor het Persoonlijke Voedingsplan over ongeveer 6 weken vrij komen. Je kan je op de wachtlijst laten plaatsen door een mail te sturen naar marian@sa-va.nl. Ik hoor hierbij graag wat je doelen zijn en voor welk plan je kiest. Uiteraard is het plaatsen op de wachtlijst vrijblijvend. 

  Het onderstaande is dus (in ieder geval tijdelijk) niet van toepassing.

  Na het kiezen van je plan en het invullen van je gegevens ontvangt je een e-mail met:

    • De factuur
    • Een e-mail met de link naar het inschrijfformulier die ik je na inschrijving zal mailen.
    • Een instructie voor het aanleveren van een aantal gegevens over je voeding als voorbereiding op het startgesprek.

  De kleine lettertjes

  Op je inschrijving is de wettelijke bedenktijd voor internetaankopen van toepassing. Dit houdt in dat je tot 7 dagen na inschrijving zonder opgaaf van reden je inschrijving kunt intrekken en je recht hebt op teruggave van het bedrag dat je hebt betaald (als je dan nog niet bent gestart).

  Worden de kosten door je zorgverzekering vergoed? Dan kun je (kosteloos) een aangepaste factuur vragen waarop de benodigde gegevens voor je zorgverzekering staan. De vergoeding voor het Persoonlijk Voedingsplan of het Persoonlijk Prestatieplan gaan niet ten koste van je eigen risico.

  Bij inschrijving voor je plan verplicht je je tot deelname aan het volledige gekozen pakket. Als je besluit eerder te stoppen, dan zal er geen terugbetaling plaatsvinden.

  Ik hoop dat ik je hiermee genoeg informatie heb gegeven om je keuze te kunnen maken en dat alles duidelijk is. Zo niet, dan kun je vrijblijvend contact met mij opnemen voor meer informatie op 06 – 33 102 804 of via marian@sa-va.nl. Ik ga graag samen met jou aan de slag!

 • Nog 7 kilo extra afgevallen en de kilo’s in de sportschool gingen weer naar boven!

  Ik wilde graag afvallen, maar wel graag sterker worden door naar de sportschool te gaan. Ik was in 4 maanden al bijna 10 kilo kwijt geraakt, maar werd niet sterker. Integendeel, ik kon in de sportschool minder kilo’s hebben en ik verloor spiermassa.

  Door samen met Marian/SaVa aan de slag te gaan ben ik 7-8 kilo extra afgevallen (in 5 maanden) én ben ik sterker geworden. Ik weet nu hoeveel ik kan eten zonder aan te komen en ik heb een beter beeld van wat er komt kijken bij voeding in combinatie met sporten.

  Wat ik persoonlijk erg prettig vond was de informele sfeer en de fijne gesprekken. Je hield rekening met wensen van mij en hebt me erg goed geholpen met vragen. Daarnaast was het mailcontact vlot en prettig. Ik raad mensen aan naar jou te gaan, omdat je verstand van zaken hebt. Ik denk ook dat je mensen goed kunt lezen en aanhoren wat ze willen en daar een goed, passend advies bij hebt.

  – Daan van Winsen –

 • Bijna 5 kilo eraf in 6 weken! 

  Door het Persoonlijk Voedingsplan heb ik meer inzicht gekregen in hoe ik gezond, maar ook lekker kan eten. Ik heb ook het inzicht gekregen in wanneer, hoeveel en welke sportvoeding ik voor, tijdens en na het sporten nodig heb, en wanneer niet. Met als resultaat bijna 5 kilo eraf in 6 weken, wat meteen resulteerde in betere sportprestaties en meer plezier op de mountainbike!

  Marco Schepens –